3.4 Τα πλεονεκτήματα του Drupal

Διαφήμιση

 

Τα πλεονεκτήματα του Drupal

  • Ευκολία στη χρήση και την ενημέρωση: Μπορούμε να ενημερώσουμε την ιστοσελίδα μας όποτε εμείς το επιθυμούμε, χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία. Η ενημέρωση μπορεί να γίνει απευθείας από εμάς χωρίς να επέμβει κάποιος προγραμματιστής μέσω της επιλογής ενημέρωσης από την σελίδα του διαχειριστή. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τον εύκολο στη χρήση και κατάλληλα προσαρμοσμένο συντάκτη (editor) WYSIWYG (What You See Is What You Get), ένα παράδειγμα του οποίου είναι ο TinyMCE, μας παρέχεται η δυνατότητα ακόμα και να επικολλήσουμε κείμενο από το Word και να αφαιρέσουμε όλους εκείνους τους επιπλέον χαρακτήρες που συνήθως μεταφέρονται από το MS Word.
  • Μηδενικό κόστος: Το Drupal είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Ως εκ τούτο δεν χρειάζεται να καταβάλουμε κάποιο χρηματικό ποσό για τη χορήγηση αδειών αλλά ούτε και για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας μας.
  • Αξιοπιστία και ασφάλεια: Το Drupal διαθέτει μια εκτεταμένη και ενεργή κοινότητα που το υποστηρίζει. Βελτιώνεται συνεχώς και υπόκειται σε εκτεταμένο έλεγχο αυξάνοντας διαρκώς την ασφάλειά του.
  • Φιλικό ως προς τις μηχανές αναζήτησης (CEO): Παρέχει τη δυνατότητα διαμόρφωσης φιλικών διευθύνσεων (URL) που βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης ώστε να εμφανίζεται η ιστοσελίδα μας στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης. Το παραγόμενο περιεχόμενο σχεδιάζεται έτσι ώστε να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς των μηχανών αναζήτησης.
  • Βασίζεται σε μονάδες και είναι επεκτάσιμο: Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω μπορούμε να προσθέσουμε έξτρα λειτουργίες όπως τα Blog, τα Forums, το ηλεκτρονικό εμπόριο, ακόμα και ημερολόγιο αν το επιθυμούμε. Υπάρχει πληθώρα μονάδων κατασκευασμένα από τρίτους (third party) από τις οποίες έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε όσες θέλουμε για την επέκταση της Drupal ιστοσελίδας μας.

 

 

Διαφήμιση
SEE ALL Add a note
YOU
Add your Comment
 
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!
X