3.2. Κατανόηση της έννοιας των άρθρων

Κατανόηση της έννοιας των άρθρων

Ξεκινώντας, ας απαντήσουμε σε μια προφανή ερώτηση. Τι είναι το “Άρθρο”; Μια ακριβής περιγραφή του άρθρου είναι ότι είναι ένα αντικείμενο που συνήθως αποτελείται από κείμενο και εικόνες. Τα άρθρα είναι οργανωμένα σε κατηγορίες και ετικέτες και εμφανίζονται με αντίστροφη χρονολογική σειρά στη σελίδα ευρετηρίου της ιστοσελίδας.

Σε μια ιστοσελίδα WordPress, μπορούμε να ταξινομήσουμε τα άρθρα σε κατηγορίες και ετικέτες. Μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση άρθρου με βάση κάποιο συγκεκριμένο συντάκτη (Author) ή με βάση κάποια συγκεκριμένη χρονική περίοδο δημοσίευσης. Για παράδειγμα, όσα άρθρα δημοσιεύτηκαν σε ένα συγκεκριμένο μήνα ή σε μια συγκεκριμένη ημέρα. Το πραγματικό περιεχόμενο ενός άρθρου είναι εξολοκλήρου ευθηνή του συγγραφέα.

Ένα άρθρο μπορεί να αποτελείται μόνο από κείμενο ή μόνο από μια εικόνα, από συνδυασμό κειμένου και εικόνας, από μια συλλογή εικόνων, από ένα βίντεο, από ένα αρχείο ήχου ή από ένα έγγραφο. Γενικά ένα άρθρο μπορεί να περιέχει ό,τι μπορούμε να σκεφτούμε και το οποίο θα θέλαμε να δημοσιεύσουμε, επιτρέποντας σε άλλους χρήστες-επισκέπτες να έχουν πρόσβαση σε αυτό μέσω ενός URL.

 

Διαφήμιση
SEE ALL Add a note
YOU
Add your Comment
 
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!
X