3.4. Δημιουργία ενός Άρθρου

Δημιουργία ενός Άρθρου

Για να δημιουργήσουμε ένα νέο Άρθρο στο WordPress μπορούμε να πάμε είτε στη γραμμή εργαλείων του WordPress είτε στο μενού διαχειριστή. Αν είμαστε συνδεδεμένοι ως διαχειριστές στη γραμμή εργαλείων εμφανίζεται ένα κουμπί “Προσθήκη”. Όταν μετακινήσουμε το δείκτη του ποντικιού πάνω του μας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα νέο άρθρο (Εικόνα 43). Το ίδιο ισχύει και για το μενού διαχειριστή. Αν πάμε με το δείκτη πάνω στο κουμπί “Άρθρα” εμφανίζεται η επιλογή “Νέο Άρθρο” (Εικόνα 43). Πατώντας σε ένα από τα παραπάνω μεταφερόμαστε αυτόματα στο παράθυρο επεξεργασίας Άρθρων (Εικόνα 43).

 

Εναλλακτικοί τρόποι δημιουργίας άρθρου.
Εικόνα 43. Εναλλακτικοί τρόποι δημιουργίας άρθρου.

 

Διαφήμιση

 

Τώρα που είδαμε πώς δημιουργούμε ένα νέο Άρθρο ας του δώσουμε έναν τίτλο, για παράδειγμα θα δώσουμε τον τίτλο “Αυτό είναι το πρώτο μου Άρθρο”. Επιπλέον θα προσθέσουμε και περιεχόμενο, για παράδειγμα θα εισάγουμε “Αυτό είναι το περιεχόμενο του πρώτου Άρθρου.” (Εικόνα 44). Το WordPress κάνει αυτόματα προσωρινή αποθήκευση του Άρθρου στο οποίο εργαζόμαστε. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν φύγουμε από τη συγκεκριμένη σελίδα ή κλείσουμε το πρόγραμμα περιήγησής μας ή συμβεί οτιδήποτε άλλο, το WordPress θυμάται σε ποιο σημείο είχαμε σταματήσει.

Αν επιλέξουμε από το μενού το “Όλα τα άρθρα”, θα εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα, ενημερώνοντάς μας ότι δεν έχουμε κάνει αποθήκευση του Άρθρου και ότι αν πατήσουμε “Έξοδος από τη σελίδα”, οι αλλαγές που κάναμε θα χαθούν (Εικόνα 45). Αφού επιλέξαμε να κάνουμε έξοδο από την προηγούμενη σελίδα βλέπουμε ότι στο παράθυρο που εμφανίζονται όλα τα άρθρα έχει γίνει προσωρινή αποθήκευση του άρθρου και δεξιά του τίτλου αναφέρεται ως “Προσχέδιο” (Εικόνα 46).

 

Παράδειγμα ενός Άρθρου.
Εικόνα 44. Παράδειγμα ενός Άρθρου.

 

Προειδοποιητικό μήνυμα.
Εικόνα 45. Προειδοποιητικό μήνυμα.

 

Διαφήμιση

 

Όλα τα Άρθρα.
Εικόνα 46. Όλα τα Άρθρα.

 

Διαφήμιση

Συνημμένα4

  • Εναλλακτικοί τρόποι δημιουργίας άρθρου.
  • Παράδειγμα ενός Άρθρου.
  • Προειδοποιητικό μήνυμα.
  • Όλα τα Άρθρα.
SEE ALL Add a note
YOU
Add your Comment
 
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!
X